Durable

Juf knutsel werkt met Durable, dit is het bekende Nederlandse merk haak- en breigaren. Door vele gekend, gebruikt en geliefd sinds de jaren ’80. Het merk Durable bestaat nog altijd en geeft kwaliteit voor een betaalbare prijs. De afgelopen jaren zijn er veel vernieuwende garens en kleuren bijgekomen, zoals de Durable Coral en de Cosy Fine.

Durable Coral

Coral van Durable is een heerlijk haakgaren voor de meest uiteenlopende haakprojecten. Durable haakkatoen is al meer dan 30 jaar verkrijgbaar. Durable Coral is een gemerceriseerde en gegaseerde katoen. Er zijn veel verschillende kleuren leverbaar. De meeste knuffels en andere baby producten worden gehaakt met Durable Coral.

Durable Coral vind je bij je lokale wolwinkel, of online bij:
www.wolcafé.nl

Durable Macramé

Durable Macramé is een stoer 100% katoengaren met een dikte van 2,5 mm. Het is zeer geschikt voor het maken van creatieve interieuraccessoires zoals dromenvangers, plantenhangers, (vliegen)gordijnen en wandkleden. Daarnaast kun je ook heel goed haken met deze dikke katoen (aanbevolen naalddikte is 4 – 5 mm). Bijvoorbeeld kleedjes, vloerkleden en mandjes. Durable Macramé zijn bollen van 100 gram met een looplengte van 90 meter. Verkrijgbaar 21 prachtige tinten.

Durable Macramé vind je bij je lokale wolwinkel, of online bij:
www.hobbyshop-online.nl

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen