Een babygym, wat is dat eigenlijk?

Een babygym gebruik je om je kind mee te laten spelen, wanneer hij of zij in de box of op de grond op een kleed ligt. Je legt je kindje eronder en de aandacht gaat direct uit naar de hangende speeltjes boven of naast zich. Je kindje zal proberen de speeltjes te pakken. Door de verschillende vormen, materialen en geluiden is er veel om te ontdekken. Een babygym heeft alles in zich om de motorische- en cognitieve ontwikkeling te stimuleren.

Een babygym van Juf knutsel

Zoveel mensen, zoveel wensen en ieder interieur is weer anders. De babygym van Juf knutsel kun je zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende trendy kleuren en hangers. Op deze manier wordt elke babygym uniek en heb jij een echte eye-catcher.

De babygym is ook makkelijk op te bergen. Je kunt de poten inklappen en de ronde ligger kun je makkelijk uit de gaten halen. Op deze manier kun je de babygym bijvoorbeeld ook meenemen op vakantie of een dagje weg.

Het basis frame van de babygym

Het basis frame van de babygym van Juf knutsel bestaat uit 4 poten en 1 ronde ligger met 5 gaten. Al het hout wat gebruikt wordt is vuren hout. Je kunt kiezen om de poten een kleurtje te geven.

stel zelf je babygym samen

BabyBaby

De hangers van de babygym

De hangers van de babygym zijn verschillend en variëren in prijs. De hangers zijn gemaakt van hout, stof of ze zijn gehaakt. In sommige hangers zit een rammelaar of knisperfolie. Je kunt de hangers vinden in mijn winkel.

De hangers van de babygym hangen allemaal aan een stuk touw van Durable macramé. Het touwtje gaat door een gat in de ligger. Door er een kraal aan te knopen blijft hij hangen. Hierdoor kun je zelf de hoogte bepalen waarop het speelgoed hangt.

BabyBaby

Ideeën box

Juf knutsel staat open voor nieuwe ideeën en helpt je graag om de babygym van jouw dromen (en die van je kindje) te maken. Vraag mij naar de mogelijkheden of geef hieronder een reactie.